Orthopedische producten

Orthopedie Blij beschikt over een ruim aanbod van verschillende orthopedische producten. Afhankelijk van het type product waar u naar opzoek bent kan u bij ons terecht voor zowel het betere maatwerk als prefab producten. 

Producten op maat

Naast onze winkel in Mortsel beschikken we hier over een eigen atelier. Iedere dag gaan onze erkende orthopedisten hier aan de slag met het ontwikkelen van op maat gemaakte protheses, ortheses, medische korsetten, enz. We besteden hier de nodige tijd en kennis aan omdat we het belangrijk vinden dan onze producten goed passen zodat deze u zo weinig mogelijk tot last zijn.

Prefab producten

In onze winkel kan u ook terecht voor prefab producten. Opgelet prefab wil bij ons niet zeggen dat hier niks aan gewijzigd kan worden. Onze specialisten zullen ieder probleem persoonlijk bestuderen om vervolgens de ideale oplossing voor te stellen. Prefab producten als medische bandages, steunkousen, orthopedische schoenen, enz. kunnen dus altijd in de mate van het mogelijke worden aangepast.

Niet gevonden wat u zoekt?

Wordt het product niet vermeld waar je naar opzoek bent? Aarzel dan niet om ons te contacteren, de kans is groot dat wij u toch verder kunnen helpen.

Ons aanbod

Orthopedische schoenen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren en ideaal tegen spataders.

Een lumbostaat of korset is een corrigerende ruggordel. De lumbostaat wordt op maat gemaakt door onze erkende techniekers.

Steunkousen of compressiekousen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn aan te raden bij vermoeide benen of pijnlijke benen.

Onder mobiliteitshulp verstaan we alle producten die betrekking hebben op wandelen, lopen of staan.

Bandages dienen ter ondersteuning van het lichaam. Wij verkopen zowel standaardproducten alsook maatwerk.

Steunzolen bieden steun, ontlasten en corrigeren de voeten tijdens het wandelen en tijdens intensief sporten.

Een orthese is een uitwendig hulpmiddel dat dient om functieverlies van spieren of gewrichten te compenseren.

Bij Orthopedie Blij worden de prothesen gemaakt in eigen atelier. Zo garanderen wij de beste kwaliteit en service.